sista dagen!

Det va med en aning vemod som vi idag gav oss ut på vår sista stadsrunda i vår fantastiska stad. Efter att vi packat och städat ordning på rummet begav vi oss mot en second hand-butik som vi fått rekommenderad. Efter lite om och men och fel tåg och onda fötter kom vi till slut fram. Där fanns hur mycket som helst, men inte så mycket som va fint. Men Iman fick med sig ett par byxor iaf. 
 
Sen mötte vi upp Joel på stationen där chaffören gick av och la ett papper på spåret och sen körde över det. Därifrån tog vi oss till en sjö en bit utanför Berlin där hans bror med två kompisar chillade. Våra sista timmar spenderade vi alltså vid en varm sjö, vi badade och hyrde en eka och solade och spelade kort. Helt underbart! Bilder därifrån kommer upp senare när jag får tillbaka kameran av Iman. Det blev ett helt perfekt avslut helt enkelt. 
 
Fina Ira skickade ett sms och sa att det var okej att vi kunde duscha hos dom innan vi åkte om vi ville (egentligen skulle vi vara ute vid 11). Tyvärr blev det lite stressigt så vi hann inte, men finare värdar får man leta efter. 
Vi har alltså bott i en lägenhet i Berlin (15-20 min från city) med dusch, stort eget rum, kök att använda, tvättmaskin, finaste värdarna och mycket frihet för under 2000:- för båda i en vecka. Detta hittade vi genom en hemsida som heter airbnb.com. REKOMENDERAS. Ska ni till Berlin så hör av er så ger ni er kontaktuppgifter till våra värdar. Kunde inte varit bättre. 
 
Vid 21.30 flög vi i luften igen och landade i ett iskallt och deppigt Sverige. Deppigt mest för den tunga förlusten mot just Tyskland i EM... skit.
 
 
Bye bye Germany! Hi Sweden!
 
Nu är vi hemma och det bästa me det är att få sova i sin alldeles egen säng. Gos! 
Sov gott <3 A
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0